CK Motors opgericht door Coen Klinkenberg op 01-10-2020

Hoe het allemaal begon

Het begon eigenlijk allemaal met de eerste motor die mijn 2 oudere broers van mijn ouders kregen, beide reden op de motor maar ik reed er het vaakst op. Natuurlijk heeft een motor ook onderhoud nodig, zo ook deze. Als broers gingen we met het gereedschap wat we hadden aan de slag. Natuurlijk haalde we veel dingen los maar wisten we niet zeker hoe dit allemaal weer in elkaar moest, dus zochten we alles op internet op. Dagen later alles weer in elkaar gezet zoals het hoorde, JAHOOR het was starten lopen.

 

Fanatiek Crossen 

Natuurlijk werden we het zat om altijd maar rondjes te rijden over een bouwterrein, dus nam mijn vader mij mee naar de crossbaan van Lelystad. Alleen bleef dat niet bij deze ene keer maar gingen we bijna elke weekend wel naar een crossbaan. Zelfs als de banen hier dicht waren gingen we naar Spanje om daar te crossen. Wat mij veel goed deed waren de trainingen van Carlo Hulsen ik kon merken dat ik door deze trainingen met stappen vooruit ging en door nieuw materiaal van sponsors ook steeds vaker voorin terug te vinden was. Zoals alle crossers bekend is komen er blessures en bij ging het fout met de schouder en vervelend genoeg heb ik hier zoveel last van dat ik het intensieve crossen heb op moeten geven.

 

Monteur Bij NK/ONK/GP’S

In 2016 gevraagd om mee te gaan naar wedstrijden en trainingen als monteur, waarop ik gezien mede door mijn blessure natuurlijk geen NEE kon zeggen. Ik ging van Nederlandse wedstrijden (NK, ONK) ook naar internationale wedstrijden, In deze 4 jaar heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Op Hoog niveau gaat er natuurlijk wel eens wat kapot, Waardoor jij snel moet handelen omdat 2 uur de motor weer fris aan de start moeten staan zonder problemen. Na lange periode als monteur heb ik besloten om hier een punt achter te zetten, ik wilde meer thuis zijn om ook tijd te kunnen doorbrengen met mijn vriendin, familie en vrienden.

Al snel na het stoppen als monteur in de motorcross wereld werd ik veel gevraagd om onderhoud uit te voeren aan crossmotoren, dit mede oorzaak dat ik voor mezelf begonnen ben met een eigen MOTORCROSS winkel te gaan starten. Uiteraard tot op heden nog geen enkele spijt van deze beslissing gehad.

CK Motors

info@ckmotors.nl